BOHEMIA | WIZZLEDIZZLE | GammaGoblin Flower of Light 130mcg [Aurum] : DNMTurkey | Torhoo darknet markets
Selam, artık Bohemia üzerinden satış yapmaktayım, bu sene major değişiklikler olucak çalışma şeklimle ilgili kısaca belirteyim.
Posta günleri sadece Salı ve Perşembe günleri olarak belirledim yani bu günler dışında posta çıkarabilme ihtimalim minimum düzeyde, sipariş oluştururken beklentilerinizi buna göre oluşturun lütfen.
Minimum satış adedi 10 adet olarak belirlendi, yine bu durumda çok fazlaca siparişe yetişemicek olmam ve posta çıkarma sayımı minimize olarak tutmam ile ilgili.
Son olarak, bu tamamen arzumun dışında gelişti. Market üzerinde listeleme oluştururken adede göre discount uygulama özelliği bulamadım, Alphabay'in aksine listelemeleri manuel olarak oluşturmak zorunda olduğumdan ve her siparişe özel liste açamadığımdan, ara rakamlarda sipariş vermeniz pek mümkün değil. 100adet ve üzerinde düşünülebilir fakat genel anlamda listeler şu şekilde satışta olucak ;
GammaGoblin Flower of Light Aurum 130mcg x10 $80
GammaGoblin Flower of Light Aurum 130mcg x25 +1 $170
GammaGoblin Flower of Light Aurum 130mcg x50 + 2 $290
GammaGoblin Flower of Light Aurum 130mcg x100 + 3 $500
GammaGoblin Flower of Light Aurum 130mcg x250 + 5 $1215
GammaGoblin Flower of Light Aurum 130mcg x500 + 10 $2110
https://torhoo.cc/go.php?u=TDJRdlFtOW9aVzFwWVE9PQ==# üzerinden linklere ulaşabilir ve beni "wizzledizzle" olarak bulabilirsiniz.
Yeniden burada olmak güzel, görüşmek üzere.
WizzleDİzzle