News Feed
  • DrugHub has agreed to fully refund all users who lost money in the SuperMarket exit scam.  
  • Retro Market has gone offline. Circumstances of the closure unknown.  
  • SuperMarket has closed following an exit scam by one of the admins.  
  • The admin of Incognito Market, Pharoah, has been arrested by the FBI several months after exit scamming.  
  • Silk RoadTorhoo mini logo
  • darknet markets list
  • Popular P2P exchange LocalMonero has announced it is closing.  

korelibilge1900 görevden alınma sebebi bu yazıyı herkes mutlaka okusun. /u/korelibilge1900 has removed DNMTurkey mod team by https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlVHRnlhWE09# : DNMTurkey | Torhoo darknet markets

Arkadaşlar selam korelibilge1900 kullanıcısının neden görevden alındığını anlatıyorum, nasıl bir kahpe dölü olduğunu herkes okusun anlasın hatta bana değil direkt adminlere sorun.

Ben burada tahminen 3 seneden fazladır moderatörüm, sizde beni tanıyorsunuz elimden geldiğince girip direct deal varmı yokmu scam varmı yokmu ne oluyor ne bitiyor gönüllülük esasıyla kontrol ediyorum. Yani bu amına kodumun yerinden en ufak bir gelirim çıkarım yok böyle bir amacımda yok aslada olmayacak. Başınızda şuanlık ben varım yarın giderim başkası gelir topluluk daha iyi ilerler veya sürekli kalırım belki paket olurum ölürüm kalırım falan velhasıl şuan buradayım. Yani bazı hırslar silsilesine kapılıp ağzımdan köpükler saçmıyorum önemli şeyler değil bunlar.

korelibilgeyi hayatımın yoğun stres dönemlerinde buraya yardımcı olması için mod olarak atadım, stresliyim belki sık kontrol edemezsem giremem falan burayı kontrol etsin diye düşündüm yani güvendim ve hata ettim. Bu arada küfür ediyorum ama size falan etmiyorum tamamen samimiyetten, kendisi benden session istedi bende normalde session falan kullanmam paranoyak adamım ben, beni bilen bilir çünkü sürekli anlık chat opsec açığı oluşturur. Sessionu kendisini kırmamak için indirdim ve kendisi ile anlık olarak iletişim kurdum.

Kendisi bana sürekli instagramdan postlar atıyor bak şu paket olmuş habere bak şunun götüne çomak girmiş kuş uçmuş sel gitmiş falanda falan bu part 1 bu burada kalsın, şimdi diyeceksinizki ne alaka amına ne diyon? yazının ilerleleyen yerlerinde anlayacaksınız.

bir tane haber vardı hatırlarsınız hatta çok sevdiğimiz ukweedshopun paket olma haberi. https://torhoo.cc/go.php?u=TDNCdmMzUXZZbVkzWkdZeFpqWXdNamN4TVRRNVpqQTFZVGs9# linkini buraya bırakıyorum kontrol edersiniz. Bakın ben bingonunda paket olma haberini attım direkt kanıtlı haber ukweedshopunda kanıtlı şekilde paket olma haberini attım sizide ayıktırdım dr seussuda ayıktırdım. Dedimki bak lavuk etkin pişmanlıktan yararlanmak için senide vermeye çalışıyor ayık olun hatta bu yüzden kargo kapattığına eminim.

Velhasıl bu korelibilge1900 bülbül gibi bana ötmeye başladı, dediki kanka dedi ben ukweedshopun paket olma sebebi olan kişi ile ev arkadaşıydım dedi bunlar ukweedshoptan alıp sokakta satarken paket oluyorlar ukweedshopu veriyorlar, etkin pişmanlıktan kurtuluyorlar hatta gaza gelip diyolarki başkalarıda var isterseniz onlarıda verelim dava dosyasına komple seni beni bizi dnmturkey ailesini vermeye çalışıyorlar. Tabi hakim alacağını aldı ukweedshop rip oldu hakim diyoki hasiktir yeter uğraşamam, zaten türkiye böyle çalışıyor. korelibilgenin profiline girerseniz silmezse eğer bunu okuduktan sonra şu şekilde bir commenti var /post/a656214c3765f07103a1/#c-b2a1696ebc6ceeead3 eğer silerse diyede buraya kopyala yapıştır yapıyorum. "bu isin sonu, daunt catisi altindaki marketlerde vendor olup ic anadoluya wizzledizzle ve bingo'nun malzemelerini dagitacagim gibi bitecek..."
Bunu neden anlattım? çünkü https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlJISmZVMlYxYzNNPQ==# tr outletini zamanında dava dosyası ile beraber uyardım dedimki bak senin adını verenler var ve buda kanıt. Yani iyilik yapıp uyardım.
Dosyaya dr Seuss tr outletini korelibilge ve arkadaşı ekletmiş ben tabiki dr seuss u bu şekidle bir dosya var diye uyarmıştım.

yani bu lavuk ukweedshopun paket olma sebebi olan kişi ile sokakta zaten satıyor, buraya kadar tamam okudunuz anladınız eyvallah. Zaten hali hazırda bir satıcı olduğunu bu commentdende anlayabilirsiniz.

bu lavuk bana session üzerinden yazmaya devam ediyor kanka bir dosya var sana atayım onu açsana işte devlet bilgisi milletin bilgileri var falan bende dedimki atma bana açmam ben dedim, zaten biriniz bana link atsa ondanda kıllanırım hatta yorumlarda attığınız linklerede kurulmuşluğum var. Bu konudaki örnek tutumumu buraya ekliyorum okuyabilirsiniz /post/b9e5522413098d40cbc5/#c-72aa9f3c608bfaf1b2

Bu korelibilge1900 bana birden instagram profil linkini atıyor diyorki kanka takipleşelim ya sende beni takip et yolla gelsin link kanka diyor aynen böyle yarrak gibi. Bende diyorumki ne diyon amk, yani anlayacağınız bu amına kodumun evladı bana virüslü dosya rat yollamaya çalışıp cihazıma sızmaya çalışıyor. Tabi bunu ben yemeyince instagram hamlesini deniyor, instagram Kuvetle muhtemel bana attığı instagram profil linkide fake yani kendisi değil.

sonra diyorki bana sessiondan kanka DNMTurkey deki vendorlar markette satmasın biz seninle escrow olalım para bizde dursun diyor komisyon alalım diyor, dolandırıcılık peşinde geziyor yani.
bende parise mesaj atıyorum diyorumki bak bu lavuk böyle dedi global marketler varken ben niye escrow olayım dedim? yüzde yüz sizi tokatlayacaktı.

sonra ben uyuz oluyorum https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlVHRnlhWE09# e mesaj atıyorum diyorumki bak amk böyle böyle mevzu var bunun modluğunu kaldır diyorum oda kaldırıyor sağolsun.

Sonra adminler bunun görevini forumdan kaldırınca buda çıldırıyor adminlere başlıyor iftira atmaya mesaj yazıyor adminlere diyorki bu mevzular böyle olmadı trlandrace34 yalan anlattı, vendorlardan free ürün istiyor şantaj yapıyor, şimdi buradaki vendorlara soruyorum hanginizden ben free ürün istedim istediysem istedin diyin amına koyum hanginizden marketten direkt kanka ben trlandrace34 üm sizden sipariş geçicem, hiç bir vendora marketten mesaj dahi atmadım. Emin olun her vendordan sipariş geçiyorum ama hiçbirinin haberi yok ben sizde kendimi verecek kadar salakmıyım ? belki lavuk evime sahte ihbar ile polis yollayacak vendorla bir anlaşmazlık olacak bana şantaj yapacak nerden bileceğim? yani böyle bir hata beni sikseler bile yapmam. sonra yalana bir tane daha ekliyor ve burayı anlamanız için geliyoruz part 1 yani ilk yazdığım instagram haber postu olayına, bu lavuk bana sürekli haber linki atıyordu meğerse kurduğu kumpasa meze etmek içinmiş adminlere diyorki ben buna instagram haber postu atıyordum bu beğenilenler arasından beni buldu bana şantaj yapıyor.

Şimdi size soruyorum diyelimki birisi size sessiondan hiç tanımadığınız gerçek hayatta bilmediğiniz birisi bir instagram post linki attı sizde linki açtınız o postu 5 kişi beğenmiş veya 5 bin kişi beğenmiş sizde beğenilen arasından böyle bir kişi tespiti mümkünmü ben nerden bileyim amına koyum beğenenlerin hangisi korelibilge1900 Tabi adminler bunun gibi gerizekalı olmadığı için anlıyorlar yalan olduğunu.

sonra yetmiyor dr seussa yazıyor diyorki trlandrace böyle birisi sende adminlere yaz onun modluğunu aldıralım. Dr seussda beni destekliyor diyorki o öyle birisi değil benim dikkatli olmam konusunda detaylıca bilgilendirdi diyor.

daha neler var neler koca bir yalan.

Kendisi bana rat virüsü atmaya çalıştı yetmedi buradaki vendorlara şantaj ile free ürün istediğim iftirasını attı yetmedi kendisinin instagram hesabını bulup şantaj yaptığımı söyledi ama yalancı olduğu ortaya çıktı.

Daha sonra adminlerinde kafası karışıyor düşünüyorlar acaba bu trlandrace34 yoldanmı çıktı ? beni araştırıyorlar ve gerçekler gün yüzüne çıkıyor korelibilge büyük bir yalancı.

==============================================================================================================================================================================================================================================================================================================================

Hi everyone,

I’m here to explain why korelibilge1900 was removed from his mod position, and to show what kind of person he really is. If you don’t believe me, ask the admins directly.

I’ve been a moderator here for over 3 years. Many of you know me. I check the forum regularly, help keep things safe, check if any scam is going on, and I do this voluntarily. I don’t make any money from this and I don’t want to. Right now, I’m still here and doing my job. Maybe in the future someone else will take over. That’s okay. I’m not doing this for ego or control.

When I was going through a very stressful time in life, I added korelibilge1900 as a mod to help out. I thought I could trust him. That was my mistake.

He contacted me on Session. I usually don’t use apps like that, but I installed it just for him. He started sending me weird Instagram news links about arrests, random events, even some jokes. It didn’t make sense, but I ignored it.

One day, I posted a real, proven news article about ukweedshop being busted. I also shared proof about BingoDrug being arrested. I warned people, including dr seuss because I care about the safety of the community.
https://torhoo.cc/go.php?u=TDNCdmMzUXZZbVkzWkdZeFpqWXdNamN4TVRRNVpqQTFZVGs9# because in the case, this person also gave dr seuss's name to the police and court.

After that, korelibilge1900 started “talking a lot”. He told me that he used to live with one of the people who got arrested because of ukweedshop. He said they were caught selling on the street, gave the police the name of the vendor, and even offered more names to reduce their sentence, including Dr Seuss tr outlet, and maybe yours too. He claimed they tried to mention the whole DNMTurkey community in their statements.

Then he posted a comment publicly /post/a656214c3765f07103a1/#c-b2a1696ebc6ceeead3) where he talks about working under the Daunt brand to sell bingo and wizzledizzle’s products in Turkey. That shows he is already involved in selling.

Later, on Session, he tried to send me a strange file. He said it had “government information”. I said no. I never open files from people, especially ones I don’t trust. He also sent me an Instagram profile link and said, “Follow me, let’s follow each other.” That was very suspicious. Probably a fake profile. I ignored it.

After that, he said, “Let’s become escrow for DNMTurkey vendors. Let the money come to us first, and we take commission.” I refused. I warned Paris and said this guy is up to no good. https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlVHRnlhWE09# removed him from the mod team.

Then he got mad. He started messaging the admins, telling lies. He said I lied about everything, and even worse that I asked vendors for free products and blackmailed them. So now I’m asking: which one of you vendors did I ever message for free stuff? Did I ever contact you directly? No. I buy things quietly, I never tell vendors who I am. Why? Because I’m careful. If something goes wrong, I don’t want to be blackmailed or reported.

He also lied about the Instagram post. He told admins, “I sent him a news link and he found out who I am from the people who liked it, and used it to blackmail me.” That’s impossible. How can I find someone from the like list of a random Instagram post? The admins realized this too his story made no sense.

He even tried to convince Dr_Seuss to write to admins and remove me. But Dr_Seuss tr outlet supported me. He said, “No, trlandrace34 actually warned me and helped me stay safe.”

So in short:

korelibilge1900 tried to send me a virus or RAT.
korelibilge1900 wanted to run a scam with me and become escrow.
korelibilge1900 lied to the admins and tried to destroy my reputation.
korelibilge1900 claimed I found his Instagram and blackmailed him all false.
At the end, admins started to question everything and looked deeper. They saw the truth. Korelibilge1900 is a liar, and I was telling the truth from the start.

https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlJISmZVMlYxYzNNPQ==#
https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlNIVm5RblZ1ZEdWeQ==#
https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlVHRnlhWE09#
/u/Saunders
1 points
5 days ago
user olamayacak kadar fed, fed olamayacak kadar mal bir arkadasmis
/u/trlandrace34 📢 Mod
1 points
4 days ago
sabitledim yorumu, çok yerinde bir yorum. Tam bir dangalak aptalın teki, kendi kurduğu kumpaslara düştü ben hiç ağzımı bile açmadım ama global modlar ve seuss beni destekledi. Ak koyun kara koyun ortaya çıkıyor birde yine iftira atmaya devam ediyor, ulan oğlum yarra yedi global modları geçtim seusstr bile yalancı ilan etti, bu kumpasa ortak olan orospu çocuklarınında peşindeyim hepsini bir bir uzaklaştıracam burdan.
/u/Saunders
1 points
4 days ago
Yani opsece hakim birinin kendini bole afise etmesi sacmalik, ya cidden mal ve kendisiyle birlikte iletisimde oldugu kisileri paketleticek ya da cidden amaci bu. Ustune pgp varken off platform kullanmaya calismasi suphe uyandirici bence, olaylarin tam zamanini bilmiyorum ama lavuk belkide paket oldu ve isbirlikci suan hala olayi bu kadar uzatmasi bu yuzden bile olabilir. Paranoyaklik bir yana belki de sadece kes bir aptalin tekidir.
/u/trlandrace34 📢 Mod
1 points
4 days ago
Kanka düşündüğün şeyin paranoyaklık ile bir alakası yok gayet mümkün olan şeyler bunlar iş birlikçi olabilir, her şeyi kopyalayıp kaydetmesi çok şüpheli. Dr seuss un sisteminde mesajlar otomatik belirli süre zarfında siliniyor. Bana buradaki vendor seekingtruth ile dr seuss'un konuşmasını attı direkt kopyala yapıştır yaptı. Yani her şeyi bilgisayarında depoluyor ve yapılan konuşma eski bir konuşma. seekingtruth iyi niyetinden ona atmış oda bana attı sebepsiz nedensiz.
/u/Saunders
1 points
4 days ago
Bunu bastan deseydin orospu oglu log tutmus ve hali hazirda clearnet baglanmaya cekinmeden yapiyor bu hareketi, her sekilde art niyetli. antidark tr admini olucak heralde XDDD
/u/trlandrace34 📢 Mod
1 points
4 days ago
zaten adminlere iletince hemen görevini aldılar ben normalde sessiz kalacaktım ama buradaki herkese mesaj atıp beni kötülemiş. Milletin kafasında soru işareti kalmasın diye olayları açıklığa kavuşturayım dedim. Ve evet felaket derecede noktası virgülüne kadar log tutuyor çok sıkıntılı bir lavuk. Belkide ev arkadaşı kahpeden öğrenmiştir bunuda nede olsa arkadaşlar arkadaşını söyle söyleyeyim sana kim olduğunu.
/u/trlandrace34 📢 Mod
2 points
5 days ago*
milletin ne kadar kahpe dölü olduğunu görün sen yalan söylersin ama kendi kazdığın kuyuya düşersin, belkide polis bu lavuk çünkü davranışları normal değil. Daha yazmadığım bir çok yaptığı kahpelik var yazmaya üşeniyorum ve bence bunlar zaten yeterli. Normalde bunlarıda yazmayacaktım ama kendisi bir ton pusu kurunca yazmak zorunda kaldım. Ama suç bende güvenmeyecektim bu yüzden hatayı başkasında aramıyorum. Görün arkadaşlar sürekli konuştuğunuz lak lak yaptınız kişi sizi nasıl paketos dürümos yapmaya çalışıyor şunuda ekleyeyim bir yerlerden copy paste yapma alışkanlığı var bu kahpede buda uknin paket olma sebebi olan adamın huyu sürekli vendor ile konuşup hakkında bilgi toplamış ki paket olduğunda hemen verebileyim diye. Aranızdan bazılarına direkt başkaları ile yaptığı konuşmaları copy paste yapıyorsa yani anlayınki buda aynı huya sahip zaten iki vendor ile olan konuşmasını copy paste yapıp bana attı. Arkadaşını söyle söyleyeyim sana kim olduğunu aynı bokun laciverti.

Bende her şey şeffaf kargo kahpeliğe lüzum yok.
/u/OpSecMaster P Mod
1 points
5 days ago
Kargolar şeffaf kapıda ödeme de var mı ustam xD
/u/trlandrace34 📢 Mod
1 points
5 days ago*
var var :D şaka bir yana adminleri kandırabileceğini sanmış yazık beynine :D neyseki adminler kimin ne tür bir orospu çocuğu olduğunu anlamışlar durumu detaylı takip etmişler. Bu tür olaylar ile beni yıpratmaya çalışanlar sadece bana karşı daha fazla güven kazandırırlar, günün sonunda ak koyun kara koyun ortaya çıkıyor.
/u/blhacked
2 points
3 days ago
Uyuz bir tavrı vardı zaten. Sik kırıkları orospu evlatları başka bağlantıları da yok burdaki 2-3 tane buraya hizmet eden insanı paket etmenin derdinde amcıklar. Nasıl göründüğü zihnimde beliriyor ama anlatamıyorum. Sürekli çok şey biliyormuş gibi aşırı terim içeren konuşmalar yapıp uyuz eden bir tavrı vardı sik kırığının. Bence de polis olma ihtimali de var. Şu sıralar çok fazla muhbir var alıcı rolünde de. Birsürü ismini vermediğim uygulamalardan trade yapan insanları bu şekilde paket ettiklerini duydum. Attığı trojanden reverse hacking yapılıp gerçek kimliği bulunsaydı keşke :D. Polisse de usersa da çok sinir bozucu. Eğer muhbirsen umarım kimseyi paket edemezsin kendin bağlanırsın 20 30 senelere
/u/trlandrace34 📢 Mod
1 points
3 days ago
kankam küfürlere kahkaha attım :D adam her bokun logunu tutuyor sallıyorum diyorki mesela sen şu saate bana şöyle mesaj attın diyor çat kopyala yapıştır ekran görüntüleri :D ibne evladının ne bok olduğu belli değil bişiler zırvalıyoduda sağolsun adminler gereken cevabı vermişler dallamaya :D niye log tuttuğuda belli zaten doğukanın kankası işte aynı mantık bir bok olursa anında öterim etkin pişmanıktan kurtulurum mantığı. Kendisi kesinlikle dr seussun tavsiyesine uymalı ve uyuşturucuyu azaltmalı beyni erimiş artık.
/u/Athre
2 points
1 day ago
yorumlara bir bakayım dedim. ilk yorumu da buraya atayım. doğukan vs. kim bunlar bilmem ama bingo eskişehire kapatmasının sebebini eskişehirde bir savcının sürekli kendisine yazdığını, üstüne gittiğini onu bulmak için yeminler ettiğini söyledi, bu yüzden eskişehire kapattım demişti hatta bana yazışmaları falan da gösterdi. ayrıca bingoyu kim ele verdi kısmında ziyade buradaki vendor arkadaşlara da söyleyeyim; bingonun şöyle bir hatası vardı, herşeyini anlatıyordu. eline malın ne zaman geleceğini, geldiği zaman ne kadar geldiğini vs. vs. zaten paket olduğu gün de elinde yüklü mal olduğunu fotoğrafı videosuyla sürekli ticaret yapan kişilere atmıştır. bunlardan biri veya sokaktan biri bingoyu paket etti. buradaki vendorlara da tavsiyem. ağzınızı kapalı tutun. elinizde ne kadar var ne zaman gelcek vs. bunları sadece siz bilin.
/u/whitemia
1 points
1 day ago
bingo nasılsa ben darknetteyim tespit edilmem kafasına girmiş ilk zamanlar 3-5gram esrar yollardı şarjör lyrica satardı daha sonra dnmde vendor kalmadığı için ukw gitmesiyle büyüdü. Allah aşkına savcı niye yazsın adam yakalayacağı adama önceden haber mi verir hadi yazdı diyelim dreadden mi yazacak :D bingo nerden biliyormuş onun savcı olduğunu. Bingoyu kafalamışlar ya da ben birileri yüzünden kapatmadım demek havasını bozmamak için öyle demiş. Adam doğukanın ikinci kez yakalandığı zaman kapattı büyük eskişehir operasyonunda çünkü doğukan bingodan sipariş geçmiş etkin pişmanlık gerekçesi için. Bingoyu kafalmak maksadıyla tabi bingoda doğukanı kafaladıgını düşünüyor kendi çapında. Birisi darknette takılan biri diğeri sokakların sokakta barınamayıp yine içeri gireceğini anladığı için bingoyu paketleyip çıkma anahtarını cebe attı doğukan kısacası. Savcı vs. hikaye. Buralarda çok kolpa yalan dönüyor reelden haber alamayan adamlar dreaddeki kullanıcıların yazdıklarına inanıyor ben birçok dosya ifadeleri iddianameler okudum kanka. Ama haklısın dediklerinde bingo şu zaman mal gelecek şöyle geldi video aramalar falan kendini ele verdi doğukanda bunu kullandı bingoyu paket etmek çok kolaydı zaten adam teslimat tarhiji söylüyor şu gün 10kilo gelicek diye hahaha şaka gibiydi kendisini severdim ama bu işi hafife aldı dogukanın oltasına düştü. Dogukan alındıktan 6-7ay sonra bingoyusa operasyonla aldılar. İşe bak doğukan çıktı bingo girdi? Nasıl acaba. Çünkü etkin pişmanlıkta birini yakalatırsan çıkarsın olay net. Olayın tüm gerçeği budur
/u/trlandrace34 📢 Mod
1 points
1 day ago*
burada her şeyi anlatamıyorum ama şunu yazayım %100 bingonun alınmasının doğukan ile alakası yok sen nasıl doğukanı biliyorsan bende onu biliyorum. Savcının yazdığıda doğru. Bingo eminyetin gizli tuttuğu operasyon ile alındı. Her şeyi açıktan yapması rezillikti şu kadar stok var bu zaman geldi şu zaman kuş uçtu her şeyi açığa döküyordu.
/u/koreanwise1900 🍼
1 points
4 days ago*
[removed by moderators]
/u/koreanwise1900 🍼
1 points
4 days ago
[removed by moderators]
/u/trlandrace34 📢 Mod
1 points
4 days ago
burayı daha fazla manipüle etme ayrıca saçma salak delil diye sunduğun şeylerede global modlar ve seuss inanmıyor, hadi naş naş banlıyorum seni daha fazla trash talk yapma, her şey ortaya çıktı ötede ağla.
/u/Yes666999
0 points
1 day ago*
mesajlari neden siliyorsun? birsey mi sakliyorsun? bu postta yazanlara nasil guvenebilirim? sende insanlari doxx'lamakla tehdit ediyordun doxx'lamissin? ne farkiniz var?

ayrica gelmissin dm'den benim sahip oldugum sub'a goz dikiyor tehdit mesajlari atiyorsun?
/u/trlandrace34 📢 Mod
2 points
1 day ago*
sildim çünkü paris hugunter ve dr seuss attığı şeyleri fud olarak değerlendirdi, keyfime görede bir şeyi sildiğim yok sana hesapta verecek değilim. çok merak ediyorsan bu koreli ne atmış diye parise falan sorabilirsin benle muhattap olma hadi yallah.
Bu postta yazılanlara nasıl güvenebilirim demişsin tam bir eşeksin adminler ve dr seussa sorarak güvenebilirsin belki o küçük beynin ozaman basar. Koskoca kanıtları ve adminlerin üstüne koskoca 1500 ülkede operasyon yürüyen dr seussun beni desteklemesi yetmemiş gelmiş yazıyorsunki bu yazdıklarına nasıl güvenebilirim :D sana bu kadar kanıttan sonra bir sikimi inandırmaya çalışmam zaten direkt adminlere mesaj atabilirsin. Birde onun fudlarını burada yaymaya devam ediyorsun normalde senide adminlerin buradan uzaklaştırması lazım ama senin gibi küçük beyinli bir fare ile uğraşmayacağım. Adminlerin iletisini beni doğrulamasını korelinin zortlamasını görmezden geliyorsun gelmiş bide kocaman YARRAK GİBİ bu yazdıklarına nasıl güvenebilirim yazmışsın :D amına kodumun salağı seni bu lavuğun fudcu olduğunu iddia eden tek ben değilim adminler seuss ben üçümüz iddia ediyoruz. Birde utanmadan adamın fudlarını devam ettiriyorsun tehdit doxx falan diye yazık beynine gerçekten. Ne yapsaydım gerizkalı adminlerin fud diye yalan iftira diye değerlendirdiği saçma salak iddiaları buradamı barındırsaydım :D adam bu yazdıklarıma karşı yeni kolpalar uydurmuş. Birde gelmiş sahip olduğum suba göz dikiyor tehdit mesajları atıyor demişsin ben dedimki zaten turkish psychedelic diye bir sub var birde mevcut subu değiştirip turkish psychedleic yapmışsın dedim hem associated subu kenara bırakıyorsun hemde göz dikmiş diyosun ben sana dread kurallarını okuyorum fındık beyinli seni emin ol şikayet etsem adminler kuralları uygular seni turkish psychedelice falan yönlendirirler direkt arşivliksin. Git dreadda yayınlanan postlanan kuralları oku sonra buraya yorum yap amk.
/u/Yes666999
0 points
7 hours ago
insan gibi yazabilseydin belki hepsini okurdum. sasirtmadin
/u/trlandrace34 📢 Mod
1 points
2 hours ago*
Ben insan değilim ama beni insan sanman beni şaşırttı, anneannemin köy evinde sürtükle banyoda insan gibi sevişmeye çalışan bir hayvanım. Evet okumadın çünkü gerçeği sende biliyorsun.
/u/darkeras
1 points
2 days ago
şimdi biz bir tane orospu çocuğu yüzünden mi bu hallere düştük anasını avradını siktimin evladı
/u/darkeras
1 points
2 days ago
bu Doğukan dediğiniz çocuk Facebookda bi grupta moderatordu
/u/darkeras
1 points
2 days ago
Doğukan aydın mış adı soyadı
/u/trlandrace34 📢 Mod
2 points
2 days ago
Kendini akıllı zanneden üç beş orospu çocuğu işte başkada bir şey değil, birde bu lavuğun yancıları var olayları bildiği halde burayı uyarmayan. Yazık oldu ukweede falan.
/u/Modus
2 points
2 days ago
Doğukan denen puştun da onu güzelleyen özenti göt yalayıcılarının da sülalesini sikeyim
/u/zombardini
1 points
2 days ago
Benim merak ettiğim bu korelinin bu kadar teknik terim kullanıp aşırı opseclerden bahsedip hatta senle bile yarıştırıp sonrada böyle sallamasyon işler yapması amk. Teknik bilgisi vs. gayet iyiydi. Kimi görsem böyle olan aslında opseci yarrak gibi oluyor ev arkadaşı hikayesi instagram cart curt link atmalar rat atmalar. Bu vendor handbooku yazan pygmalionu yakalamışlardı amına koyayım adam herkesin adresini tutmuş kendi yazdığına uyan yok herhalde. Bizim patronu yağlama gibi olmasında bu adam olmasa kim olacak merak ediyorum aq. Diğer eski moduda lavuğun biri adına kadar doxxladı globalde herif telegramda takılıyormuş arkadaşlarıyla ters düşmüş heralde tam bir sirk amk.
/u/trlandrace34 📢 Mod
1 points
2 days ago*
maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor ustam :D o bahsettiğin mod strainhunterdi gerizekalı buradan biriyle anlaşmış aman ya nolcak demiş buluşmuşlar dallamayla :D sonra ortak para koymuşlar koal yapmışlar ingiltereden buraya kokain sipariş etmişler bir kere gelmiş ikinciye sipariş etmişler yine gelmiş ama bu kokaini pay etmemiş, yani vermemiş arkadaşına. Gelmedi gümrükte takıldı falan diye oyalamış bu gerizekalı sonra arkadaşıda inanmış bunalr bir daha koal yapıp sipariş geçmiş bu yine aynı taktik arkadaşını tokatlıyor :D arkadaşı mevzuyu ayıkıyor zbam arıyor polisi mevzuyu anlatıyor diyorki bu lavuk yurt dışından buraya kokain sipariş geçiyo diyor takip koduda bu diyor. Birde takipli sipariş ediyorlar sen düşün yani. Bu salağın evi basılıyor 30 sene ithalattan dava açıyorlar buna. Miktar az olduğu için denetim alıyor ama ithalat olduğu için başını çok sağlam ağrıtıyorlar ceza evi gir çıkta yapıyor. Sirk hemde ne sirk, adam adını soyadını bile paylaşmıştı ev adresini paylaşmıştı her şeyini paylaştı salağın. Hatta bu gerizekalı telegramdaki satıcılarda buraya gelsin bizde telegramda satış yapak diye post attı. Paris bunu gördü dediki sen engellimisin amına koyim dedi şutladı bunu yani tam olarak öyle demedide oraya getirdi :D
/u/veronin
1 points
1 day ago
[removed]
/u/whitemia
-1 points
4 days ago
korelibilgeyle ilgili şeyler yazmayacağım ama ukw yi paket ettiren x kişisi ile ev arkadaşı olduğunu düşünmüyorum çünkü eseste kaldıgjm dönemlerde kendisini duydum yüklü miktarlar satan bir şahısmış ben de merak ettim çünkü paketler tanıdıktı (ukw paketleri) hatta bir ara ukw pre order zamanında herkesi beklettiği bir dönem vardı o dönemde tüm malı x şahsına yollamış ve özel bir adresten görüşüyorlarmış bu sebeple pre order siparişleri gecikmiş çünkü ukweed tüm malı x e yollamış. eseste yaşayıp forumda olanlar yüksek ihtimal tanıyorlardır onu zaten esesteki en büyük satıcıydı sürekli hakkında bir şeyler duyuyordum.. Yakalanma sebebide x kişisinin torbacılığını yapan y kişisiymiş. Direkt kendisini tanıyan birinden duydum. Ukw ile birlikte büyük tezgah kurmuşlar esese ve kilolarca malı sadece x kişisine indiriyormuş polis takibinde depoları basılmış ama malın çok çok ufak bir kısmı x in elemanı y kişisinde bulunmuş. Daha sonra cezaevinde ukw ile ilgili ifade vermiş. Kaç para kzandığını vs. duyduğum kadarıyla milyonlarca lira para o zamanlar, para sayma makinesi vs. o sebeple yakalanıyor. İkinci girdiğinde de yine y kişisine gizli polislerin ulaşmasıyla olmuş y kişisiyle yakın arkadaş olup x kişisine ulaşmaya çalışmışlar ve başarılı olmuşlar. Korelibilge ev arkadaşı değildir zannetmiyorum ama tanıdığı olabilir çünkü eseste yaşsyıpta x kişisini duymayan yoktur heralde takılan bu işi çeviren herkes duymuştur. En son adam hakkında kara para aklamak ve örgüt kurmaktan dosya açmışlar. Şu an dışardaymış ama nerede olduğunu kimse bilmiyomuş. Paranın anasını sikip 1 sene yatıp yoluna bakmış lavuk.
/u/trlandrace34 📢 Mod
2 points
4 days ago*
korelibilgeyle ilgili şeyler yazmayacağım demişsin senin yerine global modlar yazmış zaten yazacağını ama yinede sağol varol, banada paranoyak yazmışsın merak ediyorum böyle bir ortamda paranoyak olmassak başımıza neler gelir ve merak etme ben dozunda her şeyi hallediyorum paranoyadan gebermiyorum yani. Ve ukweedshop cezaevinde ifade vermiş falan demişsinde zaten ben ifade dosyasına kadar paylaştım o kısımlardan haberimiz fazlasıyla var cezaevinden çıktığındada torbaya başka şehirde devam etti, sonra tekrar paket oldu yani o orospu çocuğu şuan tekrar cezaevinde hatta bingodrugun malını satarken yakalandı tabi bingoya o olay kaynaklı bir şey olmadı. - opsec için bazı yerleri sildim

ev arkadaşı olayına gelecek olursak /u/korelibilge1900 bir başka kolpasıdır belki ev arkadaşıdır belki yalan söylemiştir belkide mahalle arkadaşıdır, ama bana ev arkadaşı olduğunu ve o cezaevine girdiğinde köpeğine baktığını falan anlattı, belki başka bir amaçla yazmıştır bana çünkü part 1 deki mevzuyu görüyosun adam nereden nereye getirdi belkide o konuyuda bir kumpasa bağlayacaktı o yüzden yalan olabilir. Doğruda olabilir kendisinin bana anlattğını anlatıyorum, Kendisi direkt bana anlattı daha sanmayacak çok bir şeyde yok ama herkesin kendi görüşü sen sanmamaya devam et. Birde yarrak kürek koreanwise diye hesap açmış saçma salak iftiralara devam ediyor, ozaman şu konuya vardık paris ve hugbunter yalan söylüyor ben yalan söylüyorum seuss yalan söylüyor koreli denilen yarrak kafalı haklı :D global modlar benden yana seuss benden yana seussun koreli yarrak hakkındaki yorumu uyuşturucuyu azaltsın yüzde yüz yalan söylüyor demiş :D sonra bu yarrak demişki trlandrace34 ü modluktan atın onun yerine seuss falan gelsin sonra adminler beni araştırmış demişlerki ulan kanıt diye sunduğun adam bile senin hakkında böyle diyor demiş oda orda zortluyor gerizekalı :D bari yalan uyduruyon iftira atıcan düzgün at düzgün yalan uydur :D ulan bir kolpa atacak bir yalan atacak kumpas kuracak onuda eline yüzüne bulaştırıyor :D bu orospu çocuğunun yaptığı tek şey bana burada olan güveni arttırmak başkada bir şey değil zarar vermedi tam tersine yükseltti çırpındıkça dibe battı.

edit : birde mesaj atmış bana diyorki gerçeğin ortaya çıkacağından bu kadarmı korkuyorsun :D ulan ney gerçeği zaten çıkan çıktı hangi gerçek ben burda bir şeymi yapıyorumda burada bir kazançmı sağlıyorum amına kodumun yerinde vendorlar geliyor escrow ile global marketlerde satış yapıyor sanki onun gibi vendorlardan haraç keselim escrow olalım demişimde :D anlaşıldı bunun tüm hayallerini suya düşürünce kudurdu bu saldırıyor.

birde gelmiş diyorki vendorlardan free sample dileniyorsun diyor ulan bu amına kodumun pgp keyi benim profilimde yokmu ? var. bu amına kodumun vendoru marketten yazan lavuğa benimle pgp eşleşmesi yapamazmı ? yapar. yalan attıkça dibe batıyor.
Zaten sunduğu şeylerede inanmamışlar madem birisi free ürün istedi benim pgp ile eşleştirsinler ayrıca ben koreli gibi salakmıyım kimliğimi ifşa edeyim amk :D
belkide benim adıma hesap açtı marketlerde buradaki vendorlara yazdı tehdit etti beni kötülemek için bu lavuk her şeyi yapar.
/u/whitemia
0 points
4 days ago
korelibilgeyi bilmiuorumda
doğukan konusunda eksik bilgin var kanka birazcık,
nedeni forumdan aldıgın bilgi biz reelden aldıgımız icin daha cok bilgi sahibiyiz.
Şu an kendisi dışarda hatta arkadaşım da görüştü ve paranın gerçekten anasını sikti. İfadelerin kalanlarında milyonlarca liranın kripto hesaplarında biriktiği yazıyordu arkadaşım gayet gösterdi ve kendisiyle 2-3günde bir görüşen biriydi.
Tüm eskişehirin dağıtımcısıydı. Hatta anlattığı kadarıyla bingodan ürün alma sebebi ve bingoya ifadeyi atma sebebi güven kazanıp, var olan ticaretinde yakalanma esnasında etkin pişmanlıktan çıkmakmış. Çocuk bu işin piri diyebiliriz. 2023te 228bin tl 2024de 210bin tl nakit para yakalandı evinde ve evde bulunan paralar onun aylık harcadıgı nakit paralar.. masak raporlarına göre aylık 500.000-2.000.000 arasında para girişi olduğu yazıyordu. Bingoya ifadeyi atanda kendisiymiş hatta. Adam buradaki herkesi yaptığı işte bir çıkış anahtarı gibi kullanmış. Arkadaşımla samimi diye biliyorum bildiğin taşşak geçiyormuş hatta şey demiş "bingoa ifadeyi attım tabi benim kşm olduğumu ayıkamıyor siparişlerin kayıtlarını ve yöntemlerini de az çok çözdüm birazdan ifadeyi foruma atarım onlrda bir sik bulmuşlar gibi paylaşırlar" arkadaşım son çıktıktan sonra buluşmuş. Kendisi bi süre yok olacağını söylemiş ondan kaynaklı piyasada yok. Moneronun trde yasaklanma sebeplerinden de biridir. Ayrıca o ifade detaysız ufak bir kısmı eskişehirde elden ele dosya kapsamlarını okumuştur herkes felaket şeyler dönüyor adam ukweedi kendisine komple bağlayıp bir yandan da farklı kanallardan kilo indiriyormuş bir de avukatıyla birlikte planlamış nasılsa bir şekilde gireceğim ama çıkış yöntemim belli şeklinde. Bunu yakın arkadaşım anlattı hatta doğukan bildiğin herkesle taşşk geçmiş. Tabii kendisi şehirde sevilen biri kimle otursam muhabbeti geçiyor amk tiktok fenomeni gibi. İnanılmaz zeki olduğu aşikar adam işi yapıyor ama içeri girince nasıl çıkacağına kadar planlamış amk Şu an dışarda ara sıra bir uygulamadan arkadaşımla görüşüyor ama bilgi vermiyor nerede oldğuyla ilgili muhtemelen bu yorumları da okuyup gülüyordur lavuk kurdu sikip atan tiplerden. bunu şehre gittiğinde birkaç kişiye sorsan söyler zaten
/u/trlandrace34 📢 Mod
2 points
4 days ago*
edit: bingo drug baskını ile ilgili şeyler içerdiği için opsec sebebiyle yorumumu siliyorum.
/u/whitemia
-1 points
4 days ago
Delikanlılık kitabı, racon vs. bu olaylara giremeyiz. burası anon bir platform ve adam o şekilde bir sistem kurmuş, bingoyu severim tabii ki ama sonuç olarak doğukanun hayatında yeri olmayan biri ve kurtlar sofrasında kazanan doğukan oldu. Bingo paket, ukweed paket. Kendisi şu an parasıyla dışarda ve çevresi, gücü çok sağlam. Esnafı vurma olayı bilinen kısmı, eskişehirde 2-3kişinin mekanına ateş ettirdi mekanlarında tezgahı vardı o zamanlar sorun yaşadı ve adamları mahvetti. Bunları yaptırabilen birisiydi ee zamanla güçlendi. Oraya gidipte ona falan filan konuşmak imkansız bulunduğu şehrin dayıları babaları hep kendisinin yakınları kaç tane mekandan adam çıkarttırdılar biz duyuyorduk. Bingoya ufak demiyorum büyük bir kanal doğru ama güç konusunda doğukanda yükseklere erişti. Kimliğinin ifşa olması vs. sikinde değildi doxxing moxxing umrunda değil adam zaten tanınan biri burada arkasından konuşuyoruz, konuşuyorlar ve sadece ufak bir dread forumunda bile. Reel hayatta kimseyi satmadığını, herkese maddi manevi destek olduğunu bilen biriyim.. Haaa keşke burayı işlere karıştırmasaydı ama burası onun hayatı için ufak bir çöplük gibiydi sanırım bilemiyorum. Reelden bizzati tanımıyorum bir kez görmüşlüğüm var o da uzaktan zaten çevresi kalabalıktı. İşin sonuna gelirsek. Bingo içerde, Ukweed içerde, Doğukan dışarda ve istediği hayata erişti. Ben sonuca bakarım. Adam kazandı
/u/trlandrace34 📢 Mod
3 points
4 days ago*
Burası anonim platform diye orospu çocukluğunu meşrulaştıralım ozaman öylemi ? zaten bu işi yapan herkes hapis yatıyor neye göre kazandı ? kendiside yattı kendiside paketti ? bir başkasıda yattı ? ukweedshop ve bingonunda şuan içerde olduğunu bilmiyoruz belki ukweedshop ingilterede paranın keyfini sürüyor belki bingo avrupada yeni bir hayatda.
Sana göre ozaman burda herkes birbirini siksin nede olsa anonim platform her şey mübah. Delikanlılığa, racona bur olaylara burada niye giremeyelim elimize klavye aldık diye karakteri masayamı bıraktık amk.
/u/whitemia
-1 points
4 days ago
Yaptığı şeyi meşrulaştırmıyorum ama sonuçta kimsenin tohumuna para saymıyoruz. Adam için burası anonim insanların olduğu bir bölge ve satıcılar da aynı şekilde. Bu bana göre de yanlış fakat gerçek hayatta racona delikanlılığa girersek bu işler burda yazılanlar gibi dönmüyor. Sen klavye arkasında çok rahat şeyler söyleyebilirsin aynı zamanda ben de söyleyebilirim ama bu insanlara reelde bunları söyleyebilmek bir ton taşşak ister :) Bence yapmamalıydı doğru değil ama o kendi doğrusuymuş. Adam babamın oğlu değil savunacakta değilim yakın dostumda değil. Bir de ukw ve bingonun yakalandığı net bir şekilde ortada yani sende bunu çoğu paylaşımında teyit ettin. Herkes teyit etti. İnşallah en kısa sürede çıkarlar.. İşin sonunda adam rahat rahat takılıyor ve arkasından kötü konuşan kimse yok çünkğ bir memlekete yardım etmiş. Herkese karşıda dürüstmüş. Senin sövüp saymanı bile görmüyordur belki görse de deidğim gibi onun reel bağlantılarıyla hiçbir ilgin, ilgimiz yok. Aylar yıllar sonra burada olan ukw bingo unutulur gider yerine başkaları geçer.. Bu işler böyledir kimse vazgeçilmez ve unutulmaz değildir bingo gider cingo gelir ukweed gider spainweed gelir. Adam türkiye şartlarında raconu kendisi koymuş kendisi kesmiş kendince. Sonucunda da rahata ermiş. Eğer dediğin gibiyse bingo ve ukw gerçekten yakalanmadıysa ortada kaybeden ve kzanan kimse yoktur. Ama buralarda racon delikanlılık yoktur. Racon sokaktadır, racon aşağı mahallelerdedir bazen de racon büyüklerin dudakları içindedir. Bahsettiğimiz şahısla ilgili ne sokaklarda ne aşağı mahallelerde ne de büyüklerden kötü hiçbir şey duymadım aksine övgü duydum. Çünkü buradı sadece kriptoyla mal alıp satan satıcıların içicilerin yeri sokaklar burayı kaale bile almaz hatta iyi yapmışsın der geçerler. Sokağa ihanet etmediğin sürece kalleşte olmazsan orospu çocuğu da olmazsın. Bu mevzuları bilen sokaktaki hiç kimse şunu demedi " o ne ya internetten sipariş aldığı kişileri paket etmiş vay haysiyetsiz köstebek " aksine çoğu kişi iyi yapmış bizden birini bile satsa çıkardı ama o tanıdığını ve sokağı satmamış. Sen internette bir figürsün onun için ve sokaklr için buraları bilen bile yok. Gayrimeşru adamlar nerden bilsinler buraları belki %1-2lik kesimdir. Öyle işte. Kendi düşünceme göre yapmasaydı da uzun yatacaktı en azından ahbabı olmayan birilerini sikti attı. Ben kötü konuşan görmedim kendisi için gerekeni yapmış. 10m2 yerde 50kişiyle yatmak zor olsa gerek. Bingo ve ulweed sence 10-20-30yıl uatmak ister mi gerekirse onlarda isim verirler diye düşünüyorum.
/u/trlandrace34 📢 Mod
2 points
3 days ago*
Adam malı kendisine tedarik edeni satmış, buna anadoluda yediğin kaba sıçmak denir. Ekmek yediği kaba sıçmış bu lavuğun ne raconu var nede övülecek bir yanı. Ukweedshopun caf caflı paketlerini havalı şekilde satıp milletin vay amk diyerek almasından hızlı para yaptı sonrada yediği kaba sıçtı. Eminim şimdide sıçıp bokunu yiyordur alışkın nede olsa. Onun ben yedi ceddini sikeyim.
/u/zombardini
1 points
2 days ago
Hatırlarmısınız bilmem bingo eskişehire kapalıyız yazardı sonlara doğru
/u/whitemia
0 points
2 days ago
aynen ben de hatırlıyorum :D bahsettiğimiz şahıs yüzündendi muhtemelen. adam memleketi esir almış birader tanımayan yok, dread forumlarında mı dersin üstte biri facebook grupları bile yazmış :D üstüne eskişehir ankara istanbul saçma sapan yerlerde adını duyuyordum bu aleme hızlı girmiş. Arkadaşımın arkadaşı, gerçi eskişehirde o adam herkesin arkadaşının arkadaşı :Dd Ukweed ve bingoyu iyi kafaya almış arkadaş. En son hızını alamamış kazandığı nakit paraları saymak için para sayma makinesi almış amk haberlerde okumuştum arkadaşa sordum ne ayak diye bir kere evine gitmiş bir villada kalıyomuş adam oturttu bize de para saydırttı yetmedi makineye koydu sonra bir çocuğa verdi bankaya götürttü cocuk kriptoya atıp monero üzerinden doğukana yollamış ahahah adam manyak amk şimdi dışarda napıyo bilmiyoz ara sıra merak edip atkadaşıma soruyorumda tembihlemiş heralde hiç bi şey söylemiyo adam en son bi yeri kurşunlattı 1 ay adamı konuştular yaşı da genç kendine bir sürü fedai kurmuş suç örgütü kurmaktan dosya açmışlar bir de ondan cezaevine girmiş çıkmış adam gerçek hayatta gta 5 oynuyor amk eskişehire git az cok gayrimesru is yapan varsa uyuşturucuya mekancılığıa bulaşmışsa tanımama ihtimali yok o bu değilde ukweede çok üzülmüştüm amk kahretsin
/u/trlandrace34 📢 Mod
2 points
2 days ago
Bingoya bir şey yapamadı ama olan ukweede oldu, bingo sorduğu sorulara tamamen gerçek dışı cevaplar veriyordu hatta en son çok rahatsız oldu eskişehire yollamadı. Bu kafaylada ömrü çok uzun olmaz, umarım tez zamanda geberir.
/u/Yes666999
0 points
1 day ago
bu kadar sey olurken neden izin verildi daha oncesinde, simdi ne oldu?
/u/trlandrace34 📢 Mod
1 points
1 day ago*
okuma yazman yokmu :D doğru söylüyor ya adam haklı nasıl izin verdik amına koyim, keşke emniyete bir yazı çekseydik burdaki ukweedi verdiler baskın atarsanız bacınızı sikerim. dnmturkey modu olarak izin vermiyorum basanı hakkariye sürgüne yollarım.
/u/whitemia
-1 points
22 hours ago
ahahajxnakxnakxajjxkaq
/u/koreanwise1900 🍼
0 points
4 days ago
[removed by moderators]