korelibilge1900 görevden alınma sebebi bu yazıyı herkes mutlaka okusun. /u/korelibilge1900 has removed DNMTurkey mod team by https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlVHRnlhWE09# : DNMTurkey | Torhoo darknet markets
Arkadaşlar selam korelibilge1900 kullanıcısının neden görevden alındığını anlatıyorum, nasıl bir kahpe dölü olduğunu herkes okusun anlasın hatta bana değil direkt adminlere sorun.
Ben burada tahminen 3 seneden fazladır moderatörüm, sizde beni tanıyorsunuz elimden geldiğince girip direct deal varmı yokmu scam varmı yokmu ne oluyor ne bitiyor gönüllülük esasıyla kontrol ediyorum. Yani bu amına kodumun yerinden en ufak bir gelirim çıkarım yok böyle bir amacımda yok aslada olmayacak. Başınızda şuanlık ben varım yarın giderim başkası gelir topluluk daha iyi ilerler veya sürekli kalırım belki paket olurum ölürüm kalırım falan velhasıl şuan buradayım. Yani bazı hırslar silsilesine kapılıp ağzımdan köpükler saçmıyorum önemli şeyler değil bunlar.
korelibilgeyi hayatımın yoğun stres dönemlerinde buraya yardımcı olması için mod olarak atadım, stresliyim belki sık kontrol edemezsem giremem falan burayı kontrol etsin diye düşündüm yani güvendim ve hata ettim. Bu arada küfür ediyorum ama size falan etmiyorum tamamen samimiyetten, kendisi benden session istedi bende normalde session falan kullanmam paranoyak adamım ben, beni bilen bilir çünkü sürekli anlık chat opsec açığı oluşturur. Sessionu kendisini kırmamak için indirdim ve kendisi ile anlık olarak iletişim kurdum.
Kendisi bana sürekli instagramdan postlar atıyor bak şu paket olmuş habere bak şunun götüne çomak girmiş kuş uçmuş sel gitmiş falanda falan bu part 1 bu burada kalsın, şimdi diyeceksinizki ne alaka amına ne diyon? yazının ilerleleyen yerlerinde anlayacaksınız.
bir tane haber vardı hatırlarsınız hatta çok sevdiğimiz ukweedshopun paket olma haberi.
https://torhoo.cc/go.php?u=TDNCdmMzUXZZbVkzWkdZeFpqWXdNamN4TVRRNVpqQTFZVGs9# linkini buraya bırakıyorum kontrol edersiniz. Bakın ben bingonunda paket olma haberini attım direkt kanıtlı haber ukweedshopunda kanıtlı şekilde paket olma haberini attım sizide ayıktırdım dr seussuda ayıktırdım. Dedimki bak lavuk etkin pişmanlıktan yararlanmak için senide vermeye çalışıyor ayık olun hatta bu yüzden kargo kapattığına eminim.
Velhasıl bu korelibilge1900 bülbül gibi bana ötmeye başladı, dediki kanka dedi ben ukweedshopun paket olma sebebi olan kişi ile ev arkadaşıydım dedi bunlar ukweedshoptan alıp sokakta satarken paket oluyorlar ukweedshopu veriyorlar, etkin pişmanlıktan kurtuluyorlar hatta gaza gelip diyolarki başkalarıda var isterseniz onlarıda verelim dava dosyasına komple seni beni bizi dnmturkey ailesini vermeye çalışıyorlar. Tabi hakim alacağını aldı ukweedshop rip oldu hakim diyoki hasiktir yeter uğraşamam, zaten türkiye böyle çalışıyor. korelibilgenin profiline girerseniz silmezse eğer bunu okuduktan sonra şu şekilde bir commenti var
/post/a656214c3765f07103a1/#c-b2a1696ebc6ceeead3 eğer silerse diyede buraya kopyala yapıştır yapıyorum. "bu isin sonu, daunt catisi altindaki marketlerde vendor olup ic anadoluya wizzledizzle ve bingo'nun malzemelerini dagitacagim gibi bitecek..."
Bunu neden anlattım? çünkü
https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlJISmZVMlYxYzNNPQ==# tr outletini zamanında dava dosyası ile beraber uyardım dedimki bak senin adını verenler var ve buda kanıt. Yani iyilik yapıp uyardım.
Dosyaya dr Seuss tr outletini korelibilge ve arkadaşı ekletmiş ben tabiki dr seuss u bu şekidle bir dosya var diye uyarmıştım.
yani bu lavuk ukweedshopun paket olma sebebi olan kişi ile sokakta zaten satıyor, buraya kadar tamam okudunuz anladınız eyvallah. Zaten hali hazırda bir satıcı olduğunu bu commentdende anlayabilirsiniz.
bu lavuk bana session üzerinden yazmaya devam ediyor kanka bir dosya var sana atayım onu açsana işte devlet bilgisi milletin bilgileri var falan bende dedimki atma bana açmam ben dedim, zaten biriniz bana link atsa ondanda kıllanırım hatta yorumlarda attığınız linklerede kurulmuşluğum var. Bu konudaki örnek tutumumu buraya ekliyorum okuyabilirsiniz
/post/b9e5522413098d40cbc5/#c-72aa9f3c608bfaf1b2
Bu korelibilge1900 bana birden instagram profil linkini atıyor diyorki kanka takipleşelim ya sende beni takip et yolla gelsin link kanka diyor aynen böyle yarrak gibi. Bende diyorumki ne diyon amk, yani anlayacağınız bu amına kodumun evladı bana virüslü dosya rat yollamaya çalışıp cihazıma sızmaya çalışıyor. Tabi bunu ben yemeyince instagram hamlesini deniyor, instagram Kuvetle muhtemel bana attığı instagram profil linkide fake yani kendisi değil.
sonra diyorki bana sessiondan kanka DNMTurkey deki vendorlar markette satmasın biz seninle escrow olalım para bizde dursun diyor komisyon alalım diyor, dolandırıcılık peşinde geziyor yani.
bende parise mesaj atıyorum diyorumki bak bu lavuk böyle dedi global marketler varken ben niye escrow olayım dedim? yüzde yüz sizi tokatlayacaktı.
sonra ben uyuz oluyorum
https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlVHRnlhWE09# e mesaj atıyorum diyorumki bak amk böyle böyle mevzu var bunun modluğunu kaldır diyorum oda kaldırıyor sağolsun.
Sonra adminler bunun görevini forumdan kaldırınca buda çıldırıyor adminlere başlıyor iftira atmaya mesaj yazıyor adminlere diyorki bu mevzular böyle olmadı trlandrace34 yalan anlattı, vendorlardan free ürün istiyor şantaj yapıyor, şimdi buradaki vendorlara soruyorum hanginizden ben free ürün istedim istediysem istedin diyin amına koyum hanginizden marketten direkt kanka ben trlandrace34 üm sizden sipariş geçicem, hiç bir vendora marketten mesaj dahi atmadım. Emin olun her vendordan sipariş geçiyorum ama hiçbirinin haberi yok ben sizde kendimi verecek kadar salakmıyım ? belki lavuk evime sahte ihbar ile polis yollayacak vendorla bir anlaşmazlık olacak bana şantaj yapacak nerden bileceğim? yani böyle bir hata beni sikseler bile yapmam. sonra yalana bir tane daha ekliyor ve burayı anlamanız için geliyoruz part 1 yani ilk yazdığım instagram haber postu olayına, bu lavuk bana sürekli haber linki atıyordu meğerse kurduğu kumpasa meze etmek içinmiş adminlere diyorki ben buna instagram haber postu atıyordum bu beğenilenler arasından beni buldu bana şantaj yapıyor.
Şimdi size soruyorum diyelimki birisi size sessiondan hiç tanımadığınız gerçek hayatta bilmediğiniz birisi bir instagram post linki attı sizde linki açtınız o postu 5 kişi beğenmiş veya 5 bin kişi beğenmiş sizde beğenilen arasından böyle bir kişi tespiti mümkünmü ben nerden bileyim amına koyum beğenenlerin hangisi korelibilge1900 Tabi adminler bunun gibi gerizekalı olmadığı için anlıyorlar yalan olduğunu.
sonra yetmiyor dr seussa yazıyor diyorki trlandrace böyle birisi sende adminlere yaz onun modluğunu aldıralım. Dr seussda beni destekliyor diyorki o öyle birisi değil benim dikkatli olmam konusunda detaylıca bilgilendirdi diyor.
daha neler var neler koca bir yalan.
Kendisi bana rat virüsü atmaya çalıştı yetmedi buradaki vendorlara şantaj ile free ürün istediğim iftirasını attı yetmedi kendisinin instagram hesabını bulup şantaj yaptığımı söyledi ama yalancı olduğu ortaya çıktı.
Daha sonra adminlerinde kafası karışıyor düşünüyorlar acaba bu trlandrace34 yoldanmı çıktı ? beni araştırıyorlar ve gerçekler gün yüzüne çıkıyor korelibilge büyük bir yalancı.
==============================================================================================================================================================================================================================================================================================================================
Hi everyone,
I’m here to explain why korelibilge1900 was removed from his mod position, and to show what kind of person he really is. If you don’t believe me, ask the admins directly.
I’ve been a moderator here for over 3 years. Many of you know me. I check the forum regularly, help keep things safe, check if any scam is going on, and I do this voluntarily. I don’t make any money from this and I don’t want to. Right now, I’m still here and doing my job. Maybe in the future someone else will take over. That’s okay. I’m not doing this for ego or control.
When I was going through a very stressful time in life, I added korelibilge1900 as a mod to help out. I thought I could trust him. That was my mistake.
He contacted me on Session. I usually don’t use apps like that, but I installed it just for him. He started sending me weird Instagram news links about arrests, random events, even some jokes. It didn’t make sense, but I ignored it.
One day, I posted a real, proven news article about ukweedshop being busted. I also shared proof about BingoDrug being arrested. I warned people, including dr seuss because I care about the safety of the community.
https://torhoo.cc/go.php?u=TDNCdmMzUXZZbVkzWkdZeFpqWXdNamN4TVRRNVpqQTFZVGs9# because in the case, this person also gave dr seuss's name to the police and court.
After that, korelibilge1900 started “talking a lot”. He told me that he used to live with one of the people who got arrested because of ukweedshop. He said they were caught selling on the street, gave the police the name of the vendor, and even offered more names to reduce their sentence, including Dr Seuss tr outlet, and maybe yours too. He claimed they tried to mention the whole DNMTurkey community in their statements.
Then he posted a comment publicly
/post/a656214c3765f07103a1/#c-b2a1696ebc6ceeead3) where he talks about working under the Daunt brand to sell bingo and wizzledizzle’s products in Turkey. That shows he is already involved in selling.
Later, on Session, he tried to send me a strange file. He said it had “government information”. I said no. I never open files from people, especially ones I don’t trust. He also sent me an Instagram profile link and said, “Follow me, let’s follow each other.” That was very suspicious. Probably a fake profile. I ignored it.
After that, he said, “Let’s become escrow for DNMTurkey vendors. Let the money come to us first, and we take commission.” I refused. I warned Paris and said this guy is up to no good.
https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlVHRnlhWE09# removed him from the mod team.
Then he got mad. He started messaging the admins, telling lies. He said I lied about everything, and even worse that I asked vendors for free products and blackmailed them. So now I’m asking: which one of you vendors did I ever message for free stuff? Did I ever contact you directly? No. I buy things quietly, I never tell vendors who I am. Why? Because I’m careful. If something goes wrong, I don’t want to be blackmailed or reported.
He also lied about the Instagram post. He told admins, “I sent him a news link and he found out who I am from the people who liked it, and used it to blackmail me.” That’s impossible. How can I find someone from the like list of a random Instagram post? The admins realized this too his story made no sense.
He even tried to convince Dr_Seuss to write to admins and remove me. But Dr_Seuss tr outlet supported me. He said, “No, trlandrace34 actually warned me and helped me stay safe.”
So in short:
korelibilge1900 tried to send me a virus or RAT.
korelibilge1900 wanted to run a scam with me and become escrow.
korelibilge1900 lied to the admins and tried to destroy my reputation.
korelibilge1900 claimed I found his Instagram and blackmailed him all false.
At the end, admins started to question everything and looked deeper. They saw the truth. Korelibilge1900 is a liar, and I was telling the truth from the start.
https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlJISmZVMlYxYzNNPQ==#
https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlNIVm5RblZ1ZEdWeQ==#
https://torhoo.cc/go.php?u=TDNVdlVHRnlhWE09#